Sobre nosaltres

Qui som

Som persones inquietes, sempre disposats a viure, descobrir i compartir noves experiències, ens definim com apassionats per crear bones experiències i percepcions sensorials; ens agrada participar directament des del començament, seguir tots els processos amb la finalitat de poder aportar al món que ens envolta alguna cosa que sigui molt viscuda, autèntica i arribar finalment a aconseguir uns productes que provenen d’ una terra que també treballaren els nostres avantpassats i que projectem sempre amb un segell molt personal i una història singular en cadascun.

Un equip entusiasta d’ amics i col·laboradors encapçalats per en Ricard Mayol amb experiència acreditada com a viticultors i elaboradors , també en la comercialització i la internacionalització en diversos sectors i mercats.

Ens hem unit per fer realitat una idea i un projecte pensats per gaudir de la feina ben feta, des de la cura del conreu i del procés d’ elaboració fins l’ acabat, presentació i divulgació dels líquids vius i singulars que comercialitzem amb l’ objectiu d’ arribar desprès a seduir als nostres clients fins a convertir-los en còmplices o partícips de moments agradables i feliços que és l’ objectiu de la nostra activitat; pretenem doncs ajudar a complementar les bones sensacions personals.

Tot ho fem pensant en acompanyar sense presses aquelles situacions que molts cops resultaran úniques i especials. Utilitzem els nostres vins, caves i olis de gran qualitat per arribar a la gent d’ una manera essencial donat que tots tenen uns valors a dins, anima pròpia i un origen molt concret. Oferim els fruits de la nostra passió amb la intenció de compartir-los amb qui vulgui apropar-se a tastar-los amb la inquietud del qui cerca el que és autèntic, allunyat de la globalització i l’ estandarització.

Tast de Sensacions

Tast de Sensacions és un nou concepte que no es basa només en raons empresarials si no en una missió que té un objectiu atrevit com és facilitar les relacions entre les persones mitjançant la degustació dels nostres productes generant complicitats en un ambient festiu i desenfadat; ajudar a gaudir dels bons moments d’ èxit personal o empresarial fins a produir records inoblidables.

Fem líquids actius que pretenen fer fruir i no passar desapercebuts, que indueixen a l’ optimisme aportant valor qualitatiu i alegria al tastar-los. Són elixirs relacionals que han de fer florir les ganes de viure amb intensitat per poder ser més atrevits en els moments importants.

Els elaborem per aquells a qui els agrada experimentar i descobrir sensacions, són líquids que es colen a la vida primer quasi bé sense avisar per fer-la més informal, més agradable i desprès per celebrar amb un plus de satisfacció i complicitat. Fem sucs de fruita que per les seves característiques provoquen reaccions positives i un content de l’ ànim que es manifesta obert i sincer per gaudir-los en companyia d’ amics, companys, col·legues o bé en parella o en grup. Compartir-los és la clau de tot plegat i és el que volem.

També alimenten i són molt sans si es prenen emmarcats per la moderació. Hi ha cops que afavoreixen manifestacions que provenen del més profund de cada persona, que pot expressar sense embuts una franquesa excepcional, intensificant a més moltes vegades el plaer dels sentits. En realitat tenen un fons màgic que fa aparèixer la sinceritat més interior en qui els beu. Són productes vius que evolucionen i canvien, bons per qui es proposi viure amb intensitat i un cert content de l’ ànim. Atrevir-se és el repte.

Seleccionem el raïm de vinyes singulars

i busquem vinyars únics

Qué fem

Agricultors

Som viticultors i propietaris de vinyes que també estem oberts a arribar a acords amb altres viticultors seleccionant el raïm de vinyars singulars i a més busquem activament descobrir terrers i finques úniques, extraordinaris i en molts casos desconeguts que ajudem a mantenir o recuperar. Vivim i traslladem l’ experiència vitícola en primera persona entre amics i col·legues.

Tenim molt en compte cada vinya, la tipicitat, les característiques, la història que hi ha al darrere i les possibilitats de la zona d’ origen; estem focalitzats a que el terrer s’ expressi en cada vi.

Ens dediquen doncs directament al conreu en algunes finques i en d’ altres definim i controlem tot el procés i la traçabilitat durant l’ any. En tots els casos fem una selecció curosa i exhaustiva del fruit.

També tenim cura especialment del conreu dels olivers centenaris principalment de la varietat arbequina

Elaboradors

Tenim experiència en l’ elaboració de vins, som propietaris i a més participem en Cellers i col·laborem amb altres per elaborar vins de qualitat molt específics i amb segell propi. Mitjançant la participació en altres cellers com a socis o bé amb acords estables per elaborar vins amb un perfil concret, fent tot el control i seguiment del procés d’ elaboració del qual en som inspiradors buscant el millor resultat possible en cada anyada.

També elaborem en col·laboració amb altres cellers a partir de la verema de finques concretes i seguint uns procediments orientats al resultat qualitatiu que volem.

Pel que fa a l’oli d’oliva verge extra seguim tot el cicle del cultiu dels olivers fins la selecció de les olives, una elaboració específica tenint cura especialment de al intensitat del premsat i l’ embotellat del producte.

Comercialitzadors

Comercialitzem amb una marca diferenciadora BONTAST que garanteix uns productes amb un gran nivell qualitatiu, un preu assequible i ajustat perquè estiguin a l’ abast de moltes persones que els puguin valorar. El nostre objectiu estratègic de la comercialització està focalitzat prioritàriament a l’exportació.

Exportadors

La nostra vocació de donar a conèixer i compartir els nostres vins, caves i olis a qui puguin interessar fa que tot i sent de producció limitada els projectem a tot el món, busquem donar una resposta a l’importador i distribuïdor internacional alineat amb el concepte que pretenem i que busqui productes genuïns i exclusius.

Tenim una marca de qualitat que presenta i ofereix una selecció de productes que formen part de la Dieta Mediterrània amb una elaboració artesana que s’origina al terrer seguint un procés rigorós de selecció i elaboració.

Als importadors i distribuïdors els oferim un tracte proper i personalitzat, a més d’avantatges operatives, la possibilitat d’importants descomptes, promocions i sobretot disposar d’una gama de productes selectes amb una excel·lent relació qualitat-preu.

A les Botigues especialitzades i a la Restauració que ens recomanin un distribuïdor o Importador de la seva confiança els oferim unes condicions i avantatges diferenciades.

Consulteu-nos!