Mayol Viticultors

La Família Mayol-Sentís està vinculada a la zona vinícola del Priorat des de la carta de poblament de Torroja. La dedicació al conreu de la vinya i a l’ elaboració de vi ha estat tradicional de generació en generació aconseguint distincions i premis en diferents concursos i exposicions durant el segle XIX. Desprès de la fil·loxera la família replantà el vinyar i portà la verema a les Cooperatives de Torroja i Gratallops. La generació actual torna a impulsar amb força l’ activitat i dedicació al món del vi. L’ any 2000 fundaren l’ empresa Mayol Viticultors i des de l’ anyada 2004 tornen a elaborar vins de qualitat.

Mayol Viticultors té i manté al mercat les següents marques de vi:


BROGIT

Característiques:

Vi negre de la DOQ Priorat elaborat majoritàriament amb les varietats tradicionals de la zona Garnatxa i Samsó (Carinyena), criat 12 mesos en bótes de roure francès d’entre 225 i 400 litres. Raïm rigorosament seleccionat gra a gra. Vinyar de més de 40 anys (alguns ceps fins i tot de més de 80 anys) en sols de pissarra “llicorella”. Reflex del terrer del centre de la zona vinícola. Al Celler es segueix el procés d’ elaboració de forma curosa, amb la mínima intervenció i un premsat suau.

Aquest vi representa un homenatge als avantpassats de la família.

Té una producció limitada.

És un vi intens, complex ,elegant, potent, ampli amb cos, equilibrat, típic del Priorat més genuí amb molta expressió de la fruita madura i un final llarg i persistent.


ROSER

Característiques:

Vi blanc de la DOQ Priorat elaborat majoritàriament amb les varietats Garnatxa blanca i Macabeu. El 50% fermentat i criat en bótes de roure francès amb les mares i l’ altre 50% fermentat en dipòsits d’acer inoxidable. Raïm seleccionat gra a gra. Vinyar d’ entre 36 i 40 anys plantat en sols de pissarra “llicorella”. Al Celler es segueix el procés d’elaboració de forma curosa, amb la mínima intervenció i un premsat suau.

Té una producció molt reduïda.

Vi intens, equilibrat i elegant, amb notes de frescor dels fruits tropicals combinats amb la sensació de maduresa. Amb un final fresc i llarg.


GLOP

Característiques:

Vi negre de la DOQ Priorat elaborat majoritàriament amb els varietats tradicionals a la zona Garnatxa negra i Samsó (Carinyena), criat entre 4 i 6 mesos en bótes de roure francès. Ceps plantats entre 12 i 20 anys en sols de pissarra “llicorella”.

Vi intens amb expressió de la fruita madura i un fons mineral, sensació d’amplitud en boca i un final persistent i fresc.

Tast de Sensacions

L’ any 2016 Ricard Mayol inicia un nou projecte continuador però diferenciat en companyia de bons amics i col·laboradors qualificats, tots entusiastes del bon vi, creant TAST DE SENSACIONS SL que a més de comercialitzar els vins de Mayol Viticultors de la DOQ Priorat elabora i comercialitza d’altres, tant al Priorat com en altres zones vinícoles, com la DO Montsant, DO Penedès, DO Cava amb la marca BONTAST, ampliant l’ oferta qualitativa també amb l’Oli d’oliva verge extra dins la DOP Siurana.

BO.CAT

Tast de Sensacions crea a més un segell qualitatiu propi BO.CAT que garanteix:

- Un procés artesanal molt curós.
- Una selecció rigorosa del fruit.
- Un control exhaustiu de la traçabilitat dels processos.
- La mínima intervenció al Celler.
- La fidelitat al terrer.
- El respecte pel medi natural i l’entorn.

Representa un valor afegit en els productes i un compromís amb els clients i els consumidors

Espan.Gourmet

Representa una gama de productes diferenciada a distribuir en zones geogràfiques o països específics molt concrets.

Adesiara

Vi de qualitat elaborat especialment per a importadors o distribuïdors que vulguin tenir una marca diferenciada i en exclusiva a la seva zona o país